A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Новини

"Сучасний погляд на патріотичне виховання"

10 лютого 2023 року на базі опорного закладу освіти "Випаснянський ЗЗСО" відбулася нарада виховників роїв закладів загальної середньої освіти Мологівської сільської ради "Сучасний погляд на патріотичне виховання". Обговорили ряд важливих питань, серед яких - організація та проведення територіального етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл" ("Джура") в 2022/2023 навчальному році, а також ознайомилися з особливостями створення куренів як структурної основи гри.

16:23 10.02.2023

З Днем Соборності України!

22 січня український народ відзначає важливу дату своєї багатовікової історії — День Соборності. Це свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу. Ми вкотре змушені боротися за нашу єдність, незалежність та свободу. За час повномасштабної війни, яку розв'язала росія, українці довели, що ми - сильна та незламна нація. Цього дня бажаємо благополуччя нашій країні, наснаги та успіху кожному захиснику та захисниці. Нехай в серцях українців панують світло та любов! Мирного неба та міцного здоров'я! Давайте тримати стрій та йти далі до перемоги!

08:22 22.01.2023

Вітаємо всіх працівників культури з професійним святом!

Вітаємо всіх працівників культури з професійним святом! Бажаємо невичерпного потоку творчої енергії, водоспаду нових ідей, океану натхнення, моря радості та позитиву. Нехай ваша діяльність приносить задоволення людям і вам самим!

16:27 09.11.2022

Українська мова - одна з головних цінностей нашої країни, наша гордість і наш скарб!

Сьогодні, 9 листопада, в Україні відзначають День української мови та писемності. Це свято було встановлено Указом президента України від 6-го листопада 1997-го № 1241/97 і відзначається щороку на честь українського літописця Нестора - послідовника творців слов’янської писемності Кирила та Мефодія. Дослідники вважають, що саме з преподобного Нестора-літописця і починається писемна українська мова. Українська мова - одна з головних цінностей нашої країни, наша гордість і наш скарб. Українську мову неодноразово забороняли і намагалися викорінити, а над її носіями вчиняли геноцид. Наша мова пережила все це і зараз визнана однією з найкрасивіших мов у світі.

10:25 09.11.2022

День визволення України від фашистських загарбників

28 жовтня 2022 року у всіх населених пунктах Мологівської сільської ради, за участі сільського голови Олега Німачука, працівників управління освіти, культури, сім'ї, молоді, спорту та туризму і педагогічних працівників закладів освіти, відбулися заходи до Дня визволення України від фашистських загарбників: мітинги, покладання квітів до пам'ятників загиблим односельчанам у роки Другої світової війни, екскурсії у шкільних музеях.

16:23 29.10.2022

З Днем захисників та захисниць України!

Вітаємо з великим святом — Днем захисників та захисниць України! Дякуємо вам за хоробре серце, мужність і незламність, безстрашність та патріотизм! Дякуємо вам за відданість Україні, за те, що з кожним днем ви наближаєте довгоочікувану перемогу! Ми всі чекаємо на вас вдома живими та здоровими! Бережіть себе! Миру, любові та щастя вам!

12:21 14.10.2022

Вітаємо усіх бібліотекарів з професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотек!

Вітаємо усіх бібліотекарів з професійним святом - Всеукраїнським днем бібліотек! Прийміть наші найщиріші побажання здоров’я і щастя, плідної ефективної праці, творчих звершень, незмінного везіння, удачі в усіх починаннях, філософської незворушності у будь-яких ситуаціях, життєвого вам оптимізму, вірних друзів і талановитих колег!

11:16 30.09.2022

З Днем туризму!

Всіх працівників галузі туризму, любителів подорожей та активного відпочинку вітаємо з Всесвітнім днем туризму! Щиро бажаємо успіхів, завзяття, наснаги, безлічі творчих ідей для втілення в життя найсміливіших планів та задумів. Гарних емоцій, мирних подорожей, приємних вражень від майбутніх відкриттів! Зі святом!

16:15 27.09.2022

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень