A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Новини

Спартакіада працівників закладів загальної середньої освіти

Чудовим завершенням 2022/2023 навчального року стало проведення щорічної Спартакіади працівників закладів загальної середньої освіти, яку започаткували ще в 2019 році. Програма Спартакіади включала змагання з волейболу, шашок, настільного тенісу та дартсу. Участь взяли команди з 6 закладів: ОЗО Випаснянський ЗЗСО», Випаснянської філії № 1 та Випаснянської філії № 2, Молозького ЗЗСО, Андріївської гімназії та Розкішнянської початкової школи. В черговий раз наші вчителі довели свою спритність, кмітливість, наполегливість та згуртованість. Продемонстрували гарну фізичну підготовку та подарували всім присутнім шалені емоції. День був сповнений гарним настроєм, позитивом та незабутніми враженнями. В запеклій боротьбі перемогу вибороли в змаганнях з волейболу команда Молозького ЗЗСО, з настільного тенісу – команда Розкішнянської початкової школи, з шашок – команда ОЗО «Випаснянський ЗЗСО», а з дартсу – команда Випаснянської філії № 1. За підсумками Спартакіади І загальнокомандне місце здобули педагоги Молозького ЗЗСО, ІІ місце у Випаснянської філії № 1 та ІІІ місце – Розкішнянська початкова школа. Вітаємо переможців та дякуємо всім учасникам Спартакіади.

10:27 16.06.2023

Відбулись останні змагання за програмою Спартакіади учнів закладів загальної середньої освіти Мологівської сільської ради у 2023 році - "Шкіряний м'яч"

24.05.2023 року на базі опорного закладу освіти "Випаснянський ЗЗСО" відбулись останні змагання за програмою Спартакіади учнів закладів загальної середньої освіти Мологівської сільської ради у 2023 році - "Шкіряний м'яч". Змагання проходили у захоплюючій боротьбі. Кожна команда боролась до останньої хвилини, що не зменшувало інтригу та азарт впродовж гри. За підсумками змагань переможцями стали юні футболісти Андріївської гімназії. Друге місце у команди Молозького ЗЗСО, а третє місце у команди Випаснянської філіі №1 ОЗО "Випаснянський ЗЗСО". Програма Спартакіади 2023 виконана, дякуємо закладам загальної середньої освіти за участь і бажаємо всім учням гарного літнього відпочинку.

16:58 24.05.2023

Територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – 2023 в Мологівській об’єднаній територіальній громаді

19 травня 2023 року на базі Андріївської гімназії відбувся територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – 2023 в Мологівській об’єднаній територіальній громаді.

16:57 19.05.2023

з Днем вишиванки!

Управління освіти, культури, сім'ї, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради вітає всіх українців з Днем вишиванки. Бажаємо миру та перемоги!!! #Освіта_Одещини_у_вишиванці_2023, #ООГЦПОВ_Всесвітній_День_Вишиванки, #Якщо_любиш_рідний_край, #вишиванку_одягай, #позашкілля, #Одещина.

16:55 17.05.2023

37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2023 року відзначаються 37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії техногенною катастрофою. Аварія забрала життя сотень людей і завдала непоправної шкоди екології Європи. З того часу в цю дату в Україні щороку вшановують усіх людей, хто загинув чи постраждав від цієї катастрофи, а також шанують ліквідаторів наслідків аварії. 

16:54 26.04.2023

Відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня

07.04.2023 року відбулось підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня Управління освіти, культури, сім'ї, молоді та спорту Мологівської сільської ради. Атестацію проходили 8 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Мологівської об'єднаної  територіальної громади. Освітяни проходили атестацію на відповідність займаним посадам, присвоєння кваліфікаційної категорії «Спеціаліст вищої категорії» або відповідність раніше присвоєній категорії, присвоєння педагогічних звань або відповідність раніше присвоєних педагогічних звань. Метою атестації є стимулювання цілеспрямованого, безперервного підвищення рівня професійної компетентності педагогічних працівників, росту їх професійної майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищення престижу та авторитету, забезпечення ефективності навчально-виховного процесу. За результатом атестації, можемо зробити висновок, що педагоги нашої громади постійно покращують та удосконалюють свої навички та вміння, дехто вже віднайшов свою методику навчання здобувачів освіти, проте більшість освітян мають на меті викладання предметів за допомогою новітніх методик, інноваційних технік та найсучасніших методів навчання.

16:22 07.04.2023

Відбулись змагання з баскетболу серед дівчат

07.04.2023 року на базі опорного закладу освіти "Випаснянський ЗЗСО" відбулись змагання з баскетболу серед дівчат за програмою Спартакіади учнів закладів загальної середньої освіти Мологівської сільської ради у 2023 році. Участь у змаганнях взяли 4 команди. Перемогу здобула команда ОЗО "Випаснянський ЗЗСО", на другому місці – Випаснянська філія №1 ОЗО "Випаснянський ЗЗСО", на третьому місці – Випаснянська філія №2 ОЗО "Випаснянський ЗЗСО".

16:02 07.04.2023

Відбулися змагання з баскетболу серед юнаків

30.03.2023 року на базі опорного закладу освіти "Випаснянський ЗЗСО" за програмою Спартакіади учнів закладів загальної середньої освіти Мологівської сільської ради у 2023 році відбулися змагання з баскетболу серед юнаків, в яких прийняли участь: ОЗО "Випаснянський ЗЗСО", Випаснянська філія №1, Випаснянська філія №2, Молозький ЗЗСО та Андріївська гімназія. За підсумками гри:

16:31 30.03.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень