A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Новини

Вітаємо з Різдвом Христовим!

Друзі, вітаємо з Різдвом Христовим! У це світле свято бажаємо міцного здоров’я, щастя, достатку, любові, душевної рівноваги та успіхів у всіх починаннях. Хай настане такий довгоочікуваний переможний мир і справдяться усі очікування та збудуться найзаповітніші мрії! Христос народився! Славімо Його!

09:00 25.12.2023

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – людей, котрі ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію XX століття, що сталася 26 квітня 1986 року. Саме 14 грудня було офіційне повідомлення про завершення будівництва саркофага над зруйнованим, у результаті вибуху, четвертого енергоблоку ЧАЕС. Зруйнований реактор перестав бути джерелом радіоактивного забруднення навколишнього середовища.

11:00 14.12.2023

Конкурс малюнку «Ніхто не вірить у нашу перемогу так, як я»

З 1 грудня 2023 року в усіх закладах загальної середньої освіти Мологівської ТГ стартував конкурс малюнку «Ніхто не вірить у нашу перемогу так, як я». Відчуття перемоги через чарівні творчі ручки маленьких митців – що може бути краще в цей важкий, але разом з тим казковий час напередодні Нового року. Діти проявили свою майстерність та виконали понад 100 робіт. Участь у конкурсі – це не лише можливість виразити себе через мистецтво, а й шанс отримати визнання та підтримку для майбутнього розвитку таланту.

14:00 13.12.2023

З Днем Збройних сил України!

Дорогі захисники, наші любі хлопці й дівчата! Прийміть щирі вітання з Днем Збройних сил України! Бажаємо від усієї душі міцних сил і незламної віри, сміливих ідей і добрих надій, впевнених планів та обов’язкової удачі, незгасимого оптимізму і відмінного виконання всіх поставлених завдань. Дякуємо вам! Ви – найкращі!

10:00 06.12.2023

Україна вшановувала пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років – геноциду Українського народу, та масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років

У суботу, 25 листопада, Україна вшановувала пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років – геноциду Українського народу, та масових штучних голодів 1921-1923 і 1946-1947 років. У цей день о 16:00 учні, працівники закладів освіти, культури та всі небайдужі  долучилися до Загальнонаціональної хвилини мовчання, а також до Всеукраїнської акції «Запали свічку». Українці засвітили вогник у домівці або поставили лампадку біля меморіалу чи хреста пам’яті жертв голодоморів. Цьогоріч Україна вдруге вшановувала жертв сталінського геноциду в умовах повномасштабної війни, що супроводжується геноцидними діями росії проти українців. Трагічні події та злочини росіян демонструють, що жива пам’ять надзвичайно важлива. У закладах освіти та культури Мологівської ТГ відбулися низка заходів, присвячених 90 роковинам Голодомору.

09:15 27.11.2023

ІІ етап XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

З метою вшанування багатогранного творчого доробку Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої учнівської молоді, розвитку її здібностей, виховання шанобливого ставлення до мови і традицій українського народу, підвищення рівня мовленнєвої культури здобувачів освіти, 25 листопада 2023 року в Мологівській ТГ відбувся ІІ етап XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, в якому взяли участь 19 учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти громади. Учасники ІІ етапу конкурсу продемонстрували здатність до критичного мислення, аналізу мовно-літературного та культурно-історичного матеріалу, творчі здібності, належне володіння художнім словом.

12:14 25.11.2023

День Гідності та Свободи в Україні.

В закладах загальної середньої освіти Мологівської ТГ відбулися заходи з нагоди Дня Гідності і Свободи. Ми вшановуємо подвиг громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, тих, хто боровься за правду, свободу, незалежність своєї держави — за нашу єдину Україну.

15:29 21.11.2023

ІІ етап XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

11 листопада 2023 року в Мологівській територіальній громаді відбувся ІІ етап XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У конкурсі взяли участь здобувачі освіти 3-11 класів закладів загальної середньої освіти Мологівської ТГ. Усім учасникам, які цікавляться українською мовою та вивчають її, висловлюємо подяку за участь у Конкурсі, а також педагогам-словесникам за якісну підготовку школярів.

13:50 11.11.2023

Профорієнтаційна робота. Зустріч з представниками Одеського державного університету внутрішніх справ.

10 листопада 2023 року, в рамках профорієнтаційної роботи, відбулася зустріч учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти Мологівської територіальної громади з представниками Одеського державного університету внутрішніх справ. Захід було проведено за підтримки Управління, освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради. Під час зустрічі випускники ознайомилися з основними умовами вступу до поліцейського вишу, дізналися про переваги навчання, про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців. Під час діалогу виникало багато питань з боку учнів, відчувалась їх зацікавленість навчальним закладом. Навіть затяжна «Повітряна тривога» не стала на заваді присутнім. Вже в укритті робота продовжилась, молодь разом з курсантами співали українські сучасні пісні, фотографувались та спілкувались. Зустріч пройшла в цікавій, дружній атмосфері. Висловлюємо вдячність Зої Дмитрук, завідувачці відділення соціально-гуманітарної роботи відділу кадрового забезпечення Одеського державного університету внутрішніх справ за змістовний захід. Сподіваємось на подальшу співпрацю!

14:33 10.11.2023

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Шановні працівники культури, вітаємо вас із професійним святом! Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич нашого краю, своєю плідною працею та силою духу звеличуєте рідну Україну! Нехай творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають вас, нехай здійснюються всі плани та задуми. Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, щастя, миру, любові та злагоди!

14:31 09.11.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень