A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Новини

День вчителя

Шановні освітяни! Прийміть сердечні вітання з професійним святом – Днем працівників освіти! Високе покликання Педагога є визначальним для держави і суспільства. Адже саме вчителі своєю працею формують щасливе майбутнє України, її економічне процвітання й духовне відродження. Ви вносите визначальний вклад у формування нового покоління громадян, передаючи кожній молодій людині неоціненний скарб високої освіченості, багатої духовності та прагнення змінювати на краще своє життя і долю своєї громади, своєї країни. В цей святковий день прийміть щиру вдячність за вашу невтомну працю, за високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання. Хай же на цьому благородному шляху вас завжди супроводжують успіхи. Хай щедрою буде до вас доля, обминають життєві негаразди, а ваші серця зігріває людська довіра та любов. Нехай ваша щоденна самовіддана праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі – бути Педагогом! 

14:27 01.10.2023

День туризму

Усіх любителів подорожей вітаємо з Днем туризму! У це свято бажаємо кожному мандрівникові нових, світлих доріг, приємних перельотів і цікавих пригод. Нехай кожна подорож приносить вам море позитивних емоцій, а туризм стане сенсом життя. Частіше відпочивайте, відкривайте для себе нові місця і живіть з іскрою в очах.

16:45 27.09.2023

День фізичної культури і спорту України

Вітаємо з Днем фізичної культури і спорту, святом здорових, цілеспрямованих людей! Бажаємо всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров’я і краси олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.

16:11 09.09.2023

Відкриття "Класу безпеки" в МОЛОЗЬКОМУ ЗЗСО

Відкрито четвертий «Клас безпеки» в Мологівській ТГ. На початку навчального року розпочав свою роботу «Клас безпеки» в Молозькому ЗЗСО. У день відкриття простору учні-третьокласники прослухали урок безпеки від класного керівника за участі фахівців Служби порятунку, Червоного хреста та Національної поліції, і показали, що попри вік, вони обізнані в цій сфері. У свою чергу рятувальники продемонстрували учням пізнавальні відео та пограли з ними в тематичні ігри.

14:04 01.09.2023

1 Вересня – День знань

1 вересня 2023 року на базі Молозького ЗЗСО  Мологівської сільської ради відбулася урочиста лінійка "Першого дзвоника" для 1, 9, 11 класів усіх закладів Мологівської територіальної громади.

13:39 01.09.2023

День пам'яті захисників України

Це не єдиний день у році, коли ми згадуємо, віддаємо шану, розповідаємо про тих, хто віддав життя, щоб відстояти Україну, її державність, незалежність і соборність. Але це особливий день, нагода для всіх у суспільстві разом зосередитися на пам’яті, шані і вдячності.

11:34 29.08.2023

День Незалежності України

Українці, з Днем Незалежності всіх нас! Віримо в нашу перемогу, в наших воїнів, в силу нашого духу! Нехай наша батьківщина цвіте і розвивається. Ми українці - і пишаємося цим!

11:13 24.08.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень