A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Новини

ІІ етап XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

11 листопада 2023 року в Мологівській територіальній громаді відбувся ІІ етап XXIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. У конкурсі взяли участь здобувачі освіти 3-11 класів закладів загальної середньої освіти Мологівської ТГ. Усім учасникам, які цікавляться українською мовою та вивчають її, висловлюємо подяку за участь у Конкурсі, а також педагогам-словесникам за якісну підготовку школярів.

13:50 11.11.2023

Профорієнтаційна робота. Зустріч з представниками Одеського державного університету внутрішніх справ.

10 листопада 2023 року, в рамках профорієнтаційної роботи, відбулася зустріч учнів 9-11 класів закладів загальної середньої освіти Мологівської територіальної громади з представниками Одеського державного університету внутрішніх справ. Захід було проведено за підтримки Управління, освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради. Під час зустрічі випускники ознайомилися з основними умовами вступу до поліцейського вишу, дізналися про переваги навчання, про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців. Під час діалогу виникало багато питань з боку учнів, відчувалась їх зацікавленість навчальним закладом. Навіть затяжна «Повітряна тривога» не стала на заваді присутнім. Вже в укритті робота продовжилась, молодь разом з курсантами співали українські сучасні пісні, фотографувались та спілкувались. Зустріч пройшла в цікавій, дружній атмосфері. Висловлюємо вдячність Зої Дмитрук, завідувачці відділення соціально-гуманітарної роботи відділу кадрового забезпечення Одеського державного університету внутрішніх справ за змістовний захід. Сподіваємось на подальшу співпрацю!

14:33 10.11.2023

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Шановні працівники культури, вітаємо вас із професійним святом! Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим, примножуючи велич нашого краю, своєю плідною працею та силою духу звеличуєте рідну Україну! Нехай творча наснага, професійний успіх і любов до своєї роботи ніколи не покидають вас, нехай здійснюються всі плани та задуми. Від усього серця бажаємо вам міцного здоров’я, благополуччя, щастя, миру, любові та злагоди!

14:31 09.11.2023

Спартакіада учнів ЗЗСО. Змагання з волейболу серед хлопців.

03 листопада 2023 року продовжилися змагання СПАРТАКІАДИ учнів ЗЗСО Мологівської сільської ради 2023/2024 навчального року. Згідно графіка Спартакіади, на базі ОЗО "Випаснянський ЗЗСО" відбулися змагання з волейболу серед хлопців. Прийняли участь 5 команд: ОЗО "Випаснянський ЗЗСО", Філія №1 ОЗО "Випаснянський ЗЗСО" , Філія № 2 ОЗО "Випаснянський ЗЗСО", Молозький ЗЗСО та Андріївська гімназія. Змагання були запеклими, кожна із команд хотіла перемогти і показала свою майстерність та вміння гідно змагатися. За підсумками змагань пероможцями стали волейболісти Молозького ЗЗСО. Друге місце виборола команда ОЗО "Випаснянський ЗЗСО". Третє місце зайняли хлопці команди Філії № 1. Вітаємо наших спортсменів та бажаємо їм подальших перемог.

15:56 03.11.2023

День визволення України від фашистських загарбників

Щорічно 28 жовтня наша країна відзначає День визволення України від фашистських загарбників. На території України відбулися ключові битви за визволення Європи від фашизму, та саме Україна зазнала найбільших жертв і руйнувань у страхітливій Другій світовій війні. Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Добра пам’ять про вас завжди буде жити в наших серцях.

13:48 28.10.2023

Вікриття ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

27 жовтня, в День української писемності та мови, в закладах загальної середньої освіти відбулися урочистості з нагоди початку ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. Хронологія знищення української мови та культури з часів Петра Першого , біографія видатної людини - Петра Яцика, цікаві факти про українську мову, переосмислення нинішньої ситуації в Україні - все це мало місце на відкритті конкурсу.

13:30 27.10.2023

День української писемності та мови.

Щиро вітаємо з Днем української писемності та мови! Це свято має глибинну духовну суть та історично звеличує нашу націю. Мова є найціннішим надбанням та основою духовного багатства народу. Тож бажаємо утверджувати рідну мову, щоб цей нетлінний скарб служив єднанням між поколіннями, возвеличував Україну та українців.

13:05 27.10.2023

Урочисте відкриття Спартакіади учнів ЗЗСО. Змагання з волейболу серед дівчат.

26 жовтня 2023 року на базі ОЗО "Випаснянський ЗЗСО" відбулося урочисте відкриття СПАРТАКІАДИ учнів ЗЗСО Мологівської сільської ради 2023/2024 навчального року. Згідно графіка Спартакіади першими відбулися змагання з волейболу серед дівчат. Прийняли участь 5 команд: ОЗО "Випаснянський ЗЗСО", Філія №1 ОЗО "Випаснянський ЗЗСО" , Філія № 2 ОЗО "Випаснянський ЗЗСО", Молозький ЗЗСО та Андріївська гімназія. Кожна із команд показала свою майстерність та вміння гідно змагатися. Боротьба була насичена позитивом, інтригою та рішучістю до перемоги. За підсумками змагань пероможницями стали волейболістки Молозького ЗЗСО. Друге місце виборола команда Філії № 1. Третє місце зайняли дівчата команди ОЗО "Випаснянський ЗЗСО". Вітаємо наших талановитих спортсменів та бажаємо їм подальших звершень і перемог.

11:41 27.10.2023

День вчителя 2023

6 жовтня 2023 року в актовій залі опорного закладу освіти "Випаснянський ЗЗСО" відбулася урочиста церемонія нагородження вчителів Мологівської ТГ "Педагогічний тріумф - 2023" з нагоди відзначення професійного свята - Дня працівників освіти.

13:24 06.10.2023

День захисників та захисниць України

Українські захисники та захисниці, прийміть щирі вітання зі святом! Бажаємо вам міцного здоров’я та незламного духу, сил, терпіння та дякуємо вам за можливість жити на своїй землі! Дякуємо вам за те, що ви нас оберігаєте! Цінуємо вас та пам’ятатимемо завжди.

15:45 01.10.2023

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень