A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Новини

«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Волейбол серед дівчат

Продовжуємо змагатися у рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» серед закладів освіти Мологівської ТГ у 2023-2024 році під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО». Сьогодні, 01 березня 2024 року, в перший день весни, відбулися змагання з волейболу серед чарівних дівчат на базі Випаснянської філії № 1 ОЗО «Випаснянський ЗЗСО». П’ять команд виборювали право представити свою громаду в наступному етапі змагань: Андріївської гімназії, Молозького ЗЗСО, ОЗО «Випаснянський ЗЗСО», Випаснянської філії № 1 та Випаснянської філії № 2 ОЗО «Випаснянський ЗЗСО».

15:00 01.03.2024

«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Волейбол юнаки.

В Мологівській територіальній громаді розпочався другий етап загальнонаціональних змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». В рамках цього проєкту, що реалізується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського, 23 лютого 2024 року в спортивному залі Випаснянської філії № 1 ОЗО «Випаснянський ЗЗСО» відбулися змагання з волейболу серед юнаків. До заходу долучилися 5 збірних команд закладів освіти Мологівської ТГ - ОЗО «Випаснянський ЗЗСО», Випаснянської філії № 1 ОЗО «Випаснянський ЗЗСО», Випаснянської філії № 2 ОЗО «Випаснянський ЗЗСО», Молозького ЗЗСО та Андріївської гімназії.

16:00 23.02.2024

День Героїв Небесної Сотні

Сьогодні, 20 лютого, український народ вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. Ця трагічна дата назавжди закарбована чорними літерами в українську історію, адже саме на 20 лютого 2014 року припав пік розстрілів Героїв Небесної Сотні у центрі Києва під час Революції Гідності.

10:01 20.02.2024

День єднання

16 лютого Україна відзначає державне свято - День єднання, яке започаткував Президент України Володимир Зеленський в 2022 році. З цієї нагоди в закладах освіти та культури Мологівської ТГ відбулися різноманітні заходи.

15:00 16.02.2024

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Щороку 15 лютого ми відзначаємо День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річницю виведення військ з Афганістану. Саме цього дня 1989 року останній солдат покинув випалену пекучим сонцем країну, гідно виконавши військовий обов’язок. І хоч назавжди було закрито сторінку цього героїчного та драматичного літопису, але й через плин часу про ту чужу війну нагадують обеліски на могилах юнаків, яким не судилося повернутися до рідних осель.

15:00 15.02.2024

День пам'яті Героїв Крут

29 січня в Україні відзначають річницю бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. 106 років тому, українські студенти та вояки, ціною власного життя зупинили більшовицький наступ на Київ у 1918 році. Бій під Крутами був оборонною операцією, яка зупинила на кілька днів наступ переважних сил ворога. В цей час, у Бересті тривали переговори між Українською Народною Республікою та країнами Четверного союзу щодо мирного договору. 9 лютого 1918 року був підписаний мирний договір. Завдяки цьому документу було визнано незалежність Української Народної Республіки.

09:00 29.01.2024

День Соборності України

Сьогодні ми відзначаємо День Соборності України – день, що символізує єдність України. Нагадує, що всі ми – один величний нескорений український народ.

09:00 22.01.2024

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень