A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

9 травня - День Європи в Україні

Дата: 09.05.2024 10:00
Кількість переглядів: 23

9 травня все європейське співтовариство відзначає День Європи в Україні. Цей день є незмінним підтвердженням цілей нашої нації стати не лише географічною частиною Європи, а й гордим представником європейської спільноти. І, безсумнівно, Україна вже має право на статус кандидата на членство в ЄС, враховуючи роки успішної реалізації Угоди про асоціацію.

Та сьогодні український народ героїчно відстоює від рашистської навали демократію, свободу, історію, людські життя та мрії усієї прогресивної Європи. У цей нелегкий час ЄС стоїть поруч з Україною, підтримуючи наш вибір європейського майбутнього. Тож нехай це свято нагадує нам, що Європа починається із кожного з нас. Впевнені, що, не зважаючи на всі перепони і труднощі, Україна стане повноправним членом європейських структур і, як наслідок, отримає новий поштовх для культурного і економічного розвитку! Бажаємо миру, добробуту та незламної віри в майбутнє України! З Днем Європи!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень