A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Новини

Карантин

Управління освіти, культури, сім'ї, молоді, спорту та туризму доводить до відома педагогічних працівників, батьків учнів і вихованців закладів освіти Мологівської сільської ради, що Кабінет Міністрів запровадив карантин у межах всієї України з 12 березня по 3 квітня з метою попередження захворювання на коронавірусну інфекцію. Він передбачає: - закриття закладів освіти; - заборону всіх масових зібрань; - закриття авіасполучення з деякими країнами. Надаємо стандартні рекомендації ВООЗ: - часто мийте руки або обробляйте дезінфікуючими засобами; - при кашлі та чханні прикривайте рот і ніс паперовою серветкою, яку після слід негайно викинути і помити руки; - уникайте тісного контакту з усіма, у кого кашель, нежить, хворобливий вигляд – лихоманка; - в людних місцях дотримуйтеся дистанції не менше 1 м один від одного; - не торкайтеся очей, носа та рота; - якщо є підвищена температура тіла, кашель і утруднене дихання, слід звернутися до лікаря і повідомити йому історію подорожей; - відвідуючи ринки в районах, де зараз фіксуються випадки нового коронавіруса, уникайте контакту з живими тваринами, будь-якими поверхнями, які контактують з тваринами; - не вживайте в їжу сирі або недостатньо термічно оброблені продукти тваринного походження. Не їжте сире м’ясо, яйця, молоко і так далі; - стежте за інформацією про захворювання, заходи профілактики, установах, куди можна звернутися, тільки з офіційних джерел.

11:32 16.03.2020

Гра - тренінг "Життєвий капітал"

Вперше, у Мологівській сільській раді 11 березня 2020 року на базі Випаснянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2, серед педагогічних працівників і учнів-лідерів учнівських самоврядувань закладів загальної середньої освіти з метою формування фінансової культури та фінансової поведінки в умовах реальних змін, за сприяння клубу фінансової грамотності "Партнер" м. Білгород-Дністровський на чолі з Оленою Гаввою було проведено навчальну гру-тренінг «Життєвий капітал». «Життєвий Капітал» - соціально-економічний стимулятор із управління ресурсами. Це настільна гра, розроблена колективом українських авторів. Гра проводиться в формі тренінгу, під час якого учасники в ігровій формі навчаються використанню різних життєвих ресурсів: знань, досвіду, компетенцій, комунікацій, відносин, фінансів та інших матеріальних активів, а найголовніше - часу свого життя. Всі учасники тренінгу дуже задоволені цим заходом: отримані знання та новий досвід з фінансової грамотності будуть впроваджені ними у подальше життя. Висловлюємо велику подяку Олені Гавві за організацію та проведення даного заходу.

11:30 16.03.2020

Семінар-нарада

04 березня 2020 року в актовій залі Випаснянської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 відбулася  семінар - нарада за  участю Колісніченка Сергія Леонідовича представника  Головного управління Держпродспоживслужби в Білгород - Дністровському р-ні. Темою  наради стала "Профілактика  гострої респіраторної  хвороби, спричиненої короновірусом  COVID-19" та "Організація належних умов для безпечного та якісного харчування дітей в дитячих та загальноосвітніх навчальних закладах" На семінар були присутні  керівники закладів освіти Мологівської сільської ради, вчителі курсу "Основ здоров'я " та  медичні працівники.

09:41 06.03.2020

Учнівська спартакіада "Козацький гарт"

28 лютого на базі Молозької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся фізкультурно-патріотичний фестиваль «Козацький гарт» У фестивалі взяли участь команди Молозької ЗОШ І-ІІІ ст., Розкішнянської ЗОШ І-ІІ ст.,Випаснянської ЗОШ І-ІІІ ст.№2, Випаснянської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 та Випаснянської ЗОШ І-ІІ ст.(с.Турлаки) Спортсмени змагалися з стрибків в довжину з місця, човникового бігу, стрибків через скакалку(дівчата) та перетягування канату(юнаки). Виборовши перші місця з човникового бігу,стрибків через скакалку,перетягування канату та стрибків у довжину з місця, І загальнокомандне місце зайняла команда Випаснянської ЗОШ І-ІІ ст.(с.Турлаки), ІІ місце виборола команда Випаснянської ЗОШ І-ІІІ ст.№1, ІІІ місце у команди Молозької ЗОШ І-ІІІ ст. Дякуємо учням та вчителям фізичної культури за підготовку дітей до змагань. Бажаємо успіхів та нових перемог.

09:19 06.03.2020

Зустріч шкільних врядувань з головою Мологівської с/р.

25 лютого відбулася зустріч лідерів шкільних врядувань закладів середньої освіти Мологівської ОТГ - "Пазл" з головою сільської ради Олегом Німачуком. Під час зустрічі голова ознайомив учнів зі структурними підрозділами Мологівської сільської ради, їх діяльністю, завданнями, які стоять перед місцевою владою, депутатським корпусом та молоддю громади. Було обговорено Програму підтримки обдарованої молоді громади, започаткованої в поточному році. Юрій Гаврилюк(Випаснянська ЗОШ №1) запросив Олега Степановича на екологічну конференцію, яка буде проходити 20 березня на базі їхньої школи. Тема конференції: переробка твердих побутових відходів. Тема нагальна як і для нашої громади, так і України в цілому. Анастасія Боженова передала клопотаня від учнівського врядування Випаснянської ЗОШ І- ІІ ст. с. Турлаки стосовно оновлення попереджувальних знаків "Обережно, діти!" по вулиці Турлацькій. Діалог був корисним, як для дітей, так і для працівників сільської ради. Всі залишилися задоволеними. До нових зустічей.

13:43 27.02.2020

Змагання з волейболу серед юнаків 5-9 класів ЗЗСО Мологівської сільської ради

21 лютого 2020 року на базі Випаснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 відбулися змагання з волейболу серед юнаків 5-9 класів закладів загальної середньої освіти Мологівської сільської ради.В змаганнях взяли участь 4 команди (2 команди з Молозької ЗОШ та 2 Випаснянської ЗОШ І-ІІІ ст.№1). За результатами змагань І місце зайняла команда Випаснянської ЗОШ І-ІІІ ст.№1, ІІ місце у команди Молозької ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ місце Молозької ЗОШ І-ІІІ ст.(друга команда). Дякуємо тренерам за підготовку майбутніх спортсменів!

13:44 21.02.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень