A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Всеукраїнська акція "День довкілля"

Дата: 19.04.2021 11:00
Кількість переглядів: 104

За традицією, у третю суботу квітня відзначається Всеукраїнський День довкілля.

17.04.2021 року в Мологівській сільській територіальній громаді відбулася акція "День довкілля", в якій прийняли участь всі заклади освіти, культури, працівники Мологівської сільської ради та працівники УОКСМСТ.

У цей день всі активно виконували практичні заходи з благоустрою, впорядковування і приведення у належний стан вулиць, тротуарів, пам`ятників, природоохоронних об`єктів, зупинок та територій.

Кожен повинен розуміти, що чистота громади залежить саме від нього. Тому подбаємо про чистоту навколо себе, не будемо сторонніми спостерігачами, адже підтримання чистоти та порядку - це запорука здоров`я і краси нашого рідного краю.

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять, дерево та траваНа зображенні може бути: стоїть, трава та деревоНа зображенні може бути: одна або кілька осіб та просто небаНа зображенні може бути: стоїть та просто небаНа зображенні може бути: трава, дерево та природаНа зображенні може бути: стоїть, трава та деревоНа зображенні може бути: 1 особа та просто неба


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень