A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Новини

Нарада асистентів учителів закладів загальної середньої освіти Мологівської сільської ради

      З метою вдосконалення системи роботи з інклюзивної освіти  09 вересня 2020 року на базі  КУ "Молозький ІРЦ" Мологівської сільської ради відбулася консультативно-методична нарада з асистентами вчителів на тему:"Основні функції та завдання асистента-вчителя в умовах інклюзивного навчання".

08:36 15.09.2020

Засідання працівників психологічної служби закладів загальної середньої освіти Мологівської сільської ради

11 вересня 2020 року на базі Випасненської дитячої музичної школи проведено заняття з використанням арт-терапевтичних та тимбілдінгових вправ для працівників психологічної служби управління освіти, культури, сім'ї, молоді спорту та туризму Мологівської сільської ради за темою: "Організація роботи психологічної служби в 2020/2021 навчальному році". Мета заходу: актуалізація знань працівників психологічної служби, знайомство з вимогами НТД на 2020/2021 н.р., сприяння професійному та особистісному розвитку фахівців.

16:40 11.09.2020

Участь у святкуванні Дня незалежності

23 серпня 2020 року на площі біля Будинку культури с.Випасне (Мологівська ОТГ) відбулося святкування Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України. Яскравими музичними номерами всіх присутніх вітали викладачі, учні загальноосвітніх закладів та Випасненської дитячої музичної школи. В цей урочистий день від щирого серця бажаємо всім сили і енергії, здоров’я і оптимізму, миру і достатку, злагоди та щедрої долі!

13:49 11.09.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень