A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Волейбол юнаки (Фінал).

Дата: 23.04.2024 16:35
Кількість переглядів: 13

23 квітня в рамках проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» в спортивному залі закладу загальної середньої освіти № 3 міста Білгород-Дністровський відбувся фінал ІІІ етапу змагань з волейболу серед юнаків, в якому взяли участь чотири команди з різних громад Білгород-Днвстровського району: «Летючий дракон» Саратського ліцею Саратської селищної ради, «Південні дельфіни» Комунального закладу «Рибальський ліцей» Дивізійської сільської ради, «Панди» Кулевчанського опорного закладу-ліцею з початковою школою та гімназією та «Шиншили» Опорного закладу освіти «Випаснянський заклад загальної середньої освіти» Мологівської сільської ради. Усі гравці показали згуртованість і шалену жагу до перемоги.

За підсумками змагань до трійки найкращих увійшли:

1 місце – команда «Летючий дракон",

2 місце – команда «Південні дельфіни»,

3 місце – команда «Панда».

Наша команда «Шиншили» за підсумками ігор мала одну перемогу, але за різницею балів зайняла почесне четверте місце.

Дякуємо хлопцям та тренеру Івану КАЧАНОВУ за видовищну гру, демонстрацію сили та витривалості, справжню боротьбу за кубок, активну участь та наполегливість! Бажаємо подальших успіхів та вражаючих результатів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень