A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

День Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2024 10:01
Кількість переглядів: 10

Сьогодні, 20 лютого, український народ вшановує пам’ять Героїв Небесної Сотні. Ця трагічна дата назавжди закарбована чорними літерами в українську історію, адже саме на 20 лютого 2014 року припав пік розстрілів Героїв Небесної Сотні у центрі Києва під час Революції Гідності.

Усього Героями Небесної Сотні стали 107 загиблих, котрі ціною власного життя вибороли свободу наступним поколінням та утвердили європейський напрямок розвитку України. Революція Гідності продемонструвала світовій спільноті одвічне прагнення українців бути вільними та незалежними.

Проте боротьба не закінчилась… Другий рік триває повномасшабне вторгнення росії на Україну. Ми виборюємо свою свободу, віддаючи найцінніше – життя найкращих синів та доньок. Їхню самопожертву та героїзм заради миру на нашій землі ми будемо пам’ятати вічно!

Шануймо пам’ять всіх героїв, які віддали життя заради нового європейського майбутнього та в ім’я незалежності нашої країни! Вічна пам’ять героям, щира вдячність та низький уклін їх рідним та близьким!

Слава Україні! Героям слава!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень