A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2024 15:00
Кількість переглядів: 35

Щороку 15 лютого ми відзначаємо День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річницю виведення військ з Афганістану. Саме цього дня 1989 року останній солдат покинув випалену пекучим сонцем країну, гідно виконавши військовий обов’язок. І хоч назавжди було закрито сторінку цього героїчного та драматичного літопису, але й через плин часу про ту чужу війну нагадують обеліски на могилах юнаків, яким не судилося повернутися до рідних осель.

Час непідвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності та вірності військовому обов’язку. Час і досі не загоїв рани учасників тієї жорстокої війни. Вічна пам’ять воїнам, які до кінця виконали свій військовий обов’язок!

Традиційно вже стало в Мологівській територіальній громаді проведення мітингу біля пам’ятника загиблим воїнам-афганцям та святкового концерту для усіх учасників бойових дій на території інших держав.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень