A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

День без мобільного телефону та День безпечного Інтернету

Дата: 06.02.2024 12:00
Кількість переглядів: 28

6 лютого відзначається День безпечного Інтернету та День без мобільного телефону. Сучасна людина не уявляє свого життя без глобальної мережі, оскільки та дає багато інформації й можливостей.

Молоде покоління - діти та підлітки - не усвідомлюють, що може чекати на них у віртуальному просторі. Значимість проблеми безпечного Інтернету та залежності від мобільних пристроїв потребує постійної уваги з боку школи та батьків.

З цією метою в закладах освіти проведено просвітницьку роботу зі здобувачами освіти. Зокрема, відбувся перегляд документального фільму «Соціальна дилема», створені інформаційні QR зупинки для ознайомлення з ризиками, які може приховувати Інтернет, правилами поведінки для безпечного користування мережею (особливо під час воєнного стану) та з контактами служб підтримки підлітків.

Завітавши на тренінг учні дізналися багато пізнавальної інформації про платіжну безпеку та пов'язані з цим види шахрайства, навчилися безпечно мандрувати мережею Інтернет, ознайомилися з особливостями впливу мобільного телефону на здоров'я, цікавими фактами про мережу та видами кібернебезпек.

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень