A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Міжнародний день пам´яті жертв Голокосту

Дата: 27.01.2024 10:00
Кількість переглядів: 16

27 січня — Міжнародний день пам´яті жертв Голокосту. Цей день було обрано не випадково: саме 27 січня 1945 року було звільнено найбільший з концтаборів, Освенцим, розташований в 70 кілометрах від Кракова. Через жахи гетто пройшла безкінечна кількість людей. Під час Другої світової війни було знищено в таборах смерті шість мільйонів євреїв і мільйони людей інших національностей.

Голокост — одна з найтрагічніших сторінок світової історії. Уроки цієї катастрофи не повинні забуватися. Їх замовчування може призвести до нової трагедії. У цей день, День скорботи і пам’яті, ми приєднуємося до загальної печалі і прагнемо співчувати всьому цьому болю та втраті, ім’я якої Голокост. Її ніяк не заповнити. Вже не запобігти. Але нехай живе надія, що подібного більше ніколи не повторитися! Ми зобов’язані берегти пам´ять про Голокост і не допустити повторення подібного пекла у майбутньому.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень