A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Відкритя укриття у Випаснянській філії № 1 ОЗО «Випаснянський ЗЗСО».

Дата: 10.01.2024 14:00
Кількість переглядів: 52

10 січня 2024 року в Випаснянській філії № 1 ОЗО «Випаснянський ЗЗСО» відкрили довгоочікуване укриття. Тепер учні та викладачі закладу матимуть можливість повноцінно здійснювати освітній процес в очному форматі в стінах рідної школи. Роботу нового укриття проінспектували т.в.о. начальника відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Білгород-Дністровської державної адміністрації Олександр ЛЄКОНЦЕВ, заступник начальника Білгород-Дністровського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області Андрій КЛІМОВ, сільський голова Мологівської сільської ради Олег НІМАЧУК, начальник управління освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Наталія СМЕТАНІНА.

Укриття має 2 окремі входи з різних боків. Один із них облаштований для осіб з особливими освітніми потребами. Тут є 3 кімнати, дві з яких облаштовані стільцями та партами, ігровими наборами. Є медичний кабінет.

Також облаштовані WI-FI, пожежний щит, в усіх залах є вогнегасники. В укритті встановили сучасну систему вентиляції, водопостачання та каналізації. Є 2 санвузли. Крім того, є запаси питної води, продуктів, медикаменти, ковдри..

Продовжуємо створювати безпечне середовище для якісного навчання учнів.. Прагнемо, щоб батьки, відправляючи дітей до школи, були впевнені, що з ними все буде добре!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень