A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

ІІ етап XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

Дата: 25.11.2023 12:14
Кількість переглядів: 26

З метою вшанування багатогранного творчого доробку Тараса Григоровича Шевченка, виявлення творчо обдарованої учнівської молоді, розвитку її здібностей, виховання шанобливого ставлення до мови і традицій українського народу, підвищення рівня мовленнєвої культури здобувачів освіти, 25 листопада 2023 року в Мологівській ТГ відбувся ІІ етап XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, в якому взяли участь 19 учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти громади. Учасники ІІ етапу конкурсу продемонстрували здатність до критичного мислення, аналізу мовно-літературного та культурно-історичного матеріалу, творчі здібності, належне володіння художнім словом.

На підставі протоколів журі визнано переможцями ІІ етапу Конкурсу:

5 клас – Скрипник Вікторія (Андріївська гімназія)

6 клас – Дмитрієв Андрій (Андріївська гімназія)

8 клас – Бойко Світлана (Випаснянська філія № 2 ОЗО «Випаснянський ЗЗСО»)

9 клас – Балан Каріна (Андріївська гімназія)

11 клас – Балагура Вікторія (Молозький ЗЗСО)

Конкурс засвідчив, що творчість Тараса Шевченка і в ХХІ столітті спонукає молодь замислитися над сенсом життя, усвідомити, що Великий Кобзар для багатьох поколінь українців був і залишається символом високих духовних можливостей і нового етичного мислення.

Щиро вітаємо призерів та учасників ІІ етапу XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Бажаємо безмежної наснаги, успішного навчання, подальших перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень