A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

День Гідності та Свободи в Україні.

Дата: 21.11.2023 15:29
Кількість переглядів: 41

В закладах загальної середньої освіти Мологівської ТГ відбулися заходи з нагоди Дня Гідності і Свободи. Ми вшановуємо подвиг громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, тих, хто боровься за правду, свободу, незалежність своєї держави — за нашу єдину Україну.

21 листопада - День Гідності та Свободи в Україні. Одне із знакових державних свят, встановлене на честь двох революцій - Помаранчевої 2004 року та Революції Гідності 2013-го. У цьому році відзначаємо перший ювілей Революції Гідності - 10 років.

Саме 21 листопада 2013 року відбулися перші протестні акції української громадськості у відповідь на рішення тодішньої влади щодо припинення курсу на євроінтеграцію та скасування процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом. А навесні 2014 року розпочалася збройна агресія росії, яка супроводжувалася окупацією Криму та окремих територій Донецької та Луганської областей.

Вже другий рік поспіль День гідності та свободи відзначається на тлі повномасштабного вторгнення рф, яке розпочалося 24 лютого 2022 року. Україна знову бореться за свою свободу та незалежність.

Але ми неодмінно переможемо, помстимося за кожного полеглого в цій війні. Адже завдяки нашим героям ми вільні творити майбутнє у своїй незламній країні!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень