A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

1 Вересня – День знань

Дата: 01.09.2023 13:39
Кількість переглядів: 15

1 вересня 2023 року на базі Молозького ЗЗСО  Мологівської сільської ради відбулася урочиста лінійка "Першого дзвоника" для 1, 9, 11 класів усіх закладів Мологівської територіальної громади.

День знань - одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. Це свято об’єднує всю громаду – від найменших, тих хто вперше піде до школи і стане першокласником, до серйозних старшокласників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя. Цей день заповнений радістю та надією на майбутнє, наповнений новими знаннями і можливостями. 

1 Вересня – день знань підкреслює важливість співпраці між батьками, вчителями та учнями. Спільні зусилля та підтримка допомагають дітям досягати найкращих результатів у навчанні.

1 Вересня – день знань – також нагадує нам про важливість вчителів та освітян, які працюють над формуванням молодого покоління. Вчителі відіграють велику роль у вихованні та розвитку дітей, і їхні зусилля заслуговують на повагу та визнання. Вони передають свої знання та досвід, готуючи майбутнє покоління до викликів, які стоять перед ними.

Зі святом!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень