A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Серпневий форум освітян Мологівської ТГ: «Разом до перемоги: освіта громади в 2023/2024 навчальному році».

Дата: 24.08.2023 11:16
Кількість переглядів: 22

24 – 25 серпня 2023 року відбувся щорічний серпневий форум освітян Мологівської ТГ: «Разом до перемоги: освіта громади в 2023/2024 навчальному році».

Захід відбувся за участю сільського голови Мологівської сільської ради Олега НІМАЧУКА та начальника УОКСМСТ Наталії СМЕТАНІНОЇ.

Олег НІМАЧУК привітав освітянську спільноту з Днем Незалежності України та вручив кращим педагогам нагороди.

Із вітальним словом до учасників конференції звернулася начальник УОКСМСТ Наталія СМЕТАНІНА, підкресливши вагому роль вчителя у розвитку української освіти. Вона висловила подяку освітянам громади, які роблять важливу і необхідну роботу у надскладних умовах – тримають на собі освітній фронт. Також підвела підсумки минулого 2022/2023 навчального року та ознайомила присутніх з основними завданнями на 2023/2024 навчальний рік.

Під час форуму обговорювалися питання організації освітнього процесу в умовах воєнного стану, доступності і безпечності освітнього середовища.

Перший день форуму був дуже насиченим і емоційним. Для педагогів організували тренінгові заняття з мінної безпеки, які провели провідні спеціалісти відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Білгород-Дністровського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області та домедичної допомоги. В «Творчій майстерні» кожен педагог міг долучитися до Акції виготовлення патріотичного оберегу для ЗСУ.

І гарним завершенням першого дня роботи серпневого форуму став майстер-клас з психологічного розвантаження, який провела практичний психолог Молозького ЗЗСО Кожухар О. А.

25 серпня відбулися секційні засідання керівників закладів, заступників керівників з навчально-виховної роботи, соціально-психологічної служби, вчителів початкових класів та вчителів-предметників, які викладатимуть в 5 – 6 класах НУШ.

Дякуємо всім учасникам педагогічного форуму та колективу Молозького ЗЗСО на чолі з керівником Осолінською В.С. за організацію та проведення заходу.

Серпневий форум освітян Мологівська ТГ


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень