A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

«Чисті роси»

Дата: 29.03.2021 11:19
Кількість переглядів: 11

З 15 лютого по 19 березня 2021 року було проведено територіальний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» в закладах загальної середньої освіти Мологівської сільської ради.

Управління освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму вітає переможців:

В номінації «Художнє виконавство» за І місце – Корж Олену, ученицю 7 класу Випасненської дитячої музичної школи; за ІІ місце – колектив «Незабудки» Випаснянської ЗОШ І-ІІ ступенів; за ІІІ місце – колектив «Українська пісня» Випаснянської ЗОШ І –ІІІ ступенів № 2; колектив «Віраж» Випаснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1; колектив «Зоряний дощ» Андріївської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

В номінації «Хореографічне мистецтво» за І місце – колектив «Усмішка» Розкішнянської ЗОШ І-ІІ ступенів; за ІІ місце – колектив «Політ» Андріївської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

В номінації « Літературна творчість» за І місце - Бабинську Ірину, ученицю 5 класу Випаснянської ЗОШ І-ІІ ступенів; за ІІ місце – Зінькову Олександру ученицю 8 класу Молозької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

В номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво» за І місце – учасникам гуртка «Умілі руки» Випаснянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

В номінації «Фототворчість» за І місце – Балагуру Вікторію, ученицю Молозької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

                                           На зображенні може бути: текст


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень