A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

З Днем української писемності та мови!

Дата: 09.11.2021 16:43
Кількість переглядів: 36

Сьогодні 9 листопада 2021 року в закладах загальної середньої освіти Мологівської сільської ради розпочато XXІІ Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика.

Щиро вітаємо усіх з Днем української писемності та мови, святом, яке своєю глибинною духовною суттю історично звеличує нашу націю!

Корені української писемності виходять з далекого минулого, з тих часів, коли давньоруські літописці створювали описи подій давнини, що сьогодні стали дорогоцінними реліквіями історії та культури.

Шлях розвитку нашої рідної мови був нелегким, але український народ зміг її зберегти, аби сьогодні ми відчували її красу та мелодійність.

За нашу українську мову боролись, звеличували у своїх творах сини і доньки України - Тарас Шевченко, Григорій Сковорода, Іван Котляревський, Леся Українка та багато інших видатних постатей. У святковий день щиро бажаємо всім нам любити та берегти свою рідну мову. Нехай материнське слово буде завжди оберегом!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень