A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Нарада заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів

Дата: 10.09.2020 16:20
Кількість переглядів: 26

10 вересня 2020 року на базі Випасненської дитячої музичної школи проведено інструктивно-методичну нараду для заступників директорів з виховної роботи і педагогів-організаторів закладів загальної середньої освіти Мологівської сільської ради «Окремі аспекти діяльності педагогів в організації виховної роботи. Формування ціннісних орієнтирів і громадянської самосвідомості у вихованні засобами активних форм роботи».

Робоче зібрання педагогів пройшло у форматі панорамного заняття під час якого педагоги ділилися цікавими та яскравими результативними ідеями, пропонували свої знахідки (Удуденко І. О. - ЗДВР Молозької ЗОШ І-ІІІ, Могорян Н.В.) , демонстрували фрагменти занять та заходів (ЗДВР Дубчак О.А. і педагог-організатор Бойко О. Випаснянської ЗОШ І-ІІІ ст N2, а Коваленко Л.С. - педагог-організатор Випаснянської ЗОШ І-ІІІ ст, провела заняття "Не віррр - перевіррр!" в рамках проекту "Вивчай та розрізняй") .

А також опрацювали методичні рекомендації з організації виховного процесу в умовах світового форс-мажору, спричиненого COVID-19. Особлива увага була прикута до перегляду нормативних документів, що регламентують роботу освітніх закладів та педагогів; аспектам діяльності педагогів в організації виховної роботи. Не забули і про корисні заходи, цікавинки шкільного життя.

Сподіваємось, що отримана під час наради інформація допоможе освітянам організувати виховну діяльність.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень