A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

зустріч лідерів учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти з головою Мологівської сільської ради О.С. Німачуком і депутатами

Дата: 21.12.2019 15:33
Кількість переглядів: 35

На изображении может находиться: 6 человек, люди сидят

Діти та молодь складають значну частину нашого суспільства, багато з них цікавляться життям громади і в них є власне бачення вирішення тих чи інших питань.
Учнівське самоврядування – один із головних напрямів діяльності учнівської молоді. Зараз для молоді відкриваються цілком нові перспективи. Сьогодення потребує лідерів нової формації, людей компетентних, ініціативних, відповідальних, здатних мислити неординарно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення.
Сьогодні, 12 грудня 2019 року, на базі Випасненської дитячої музичної школи відбулася зустріч лідерів учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти з головою Мологівської сільської ради О.С. Німачуком і депутатами Ю.А. Поліщуком, О.П. Свічкар, Л.С. Коваленко, М.А. Сербезовим під девізом: "Молодь і громада: зміни заради майбутнього! Молодь хоче бути корисною!".
Розвиток учнівського лідерського руху та активність учнівського самоврядування здійснюються тільки на засадах взаєморозуміння і активного партнерства з органами місцевої влади. Тому на початку зустрічі був підписаний Меморандум про наміри співпраці та взаєморозуміння лідерів учнівського самоврядування та лідерів органів місцевого самоврядування Мологівської сільської ради.
Зустріч пройшла за «круглим столом» у невимушеній та доброзичливій атмосфері. Лідери мали унікальну можливість поспілкуватися наживо з представниками місцевої влади, почути з перших вуст про планування роботи на 2020 рік та презентувати свої проекти.
Підсумовуючи презентації і відповідаючи на питання, сільський голова Олег Степанович Німачук зауважив, що всі проекти сподобалися і що треба продовжувати вдосконалювати співпрацю з активною молоддю заради майбутнього нашої громади.
Чекаємо на нові зустрічі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень