A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Волейбол (юнаки,спартакіада 2019/2020)

Дата: 22.11.2019 15:15
Кількість переглядів: 18

22 листопада на базі Випаснянської ЗОШ І-ІІІ ст№1 відбулися змагання з волейболу серед хлопців за програмою спартакіади школярів закладів загальної середньої освіти Мологівської сільської ради у 2019-2020 навчальному році. У змаганнях взяли участь команди (Випаснянська ЗОШ І-ІІІ ст.№1, Випаснянська ЗОШ І-ІІ ст.с.(Турлаки) та Молозька ЗОШ І-ІІІ ст.) Змагання проходили в двох категоріях
І категорія учні 5-9 класів Перше місце виборола команда Випаснянської ЗОШ І-ІІІ ст№1, другими стали спортсмени Молозької ЗОШ І-ІІІ ст. третє місце здобула команда Випаснянської ЗОШ І-ІІ ст.
ІІ категорія учні 10-11 класів За результатом гри учні Випаснянської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 зайняли перше місце. Друге місце у команди Молозької ЗОШ І-ІІІ ст.
Кращі спортсмени Молозької ЗОШ та Випаснянської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 будуть представляти Мологівську ОТГ на зональних змаганнях з волейболу серед хлопців за програмою обласної спартакіади у 2019-2020 н.р.
Дякуємо спортсменам за участь у змаганнях та тренерам за підготовку команд.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень