A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Відновлення роботи закладів дошкільної освіти Мологівської сільської ради

Дата: 18.06.2020 14:34
Кількість переглядів: 14

Згідно з поетапним планом відновлення роботи закладів дошкільної освіти Мологівської сільської ради 12 червня 2020 року комісією у складі начальника управління освіти, культури, сім`ї, молоді, спорту та туризму Сметаніної Н.Л., спеціаліста з дошкільної освіти Осолінської І.Ф. та передставників Білгород – Дністровського районного управління Головного управління Держспоживслужби в Одеській області Колісніченком С.Л., Задорожною Л.М. був здійснений огляд готовності закладів дошкільної освіти Мологівської сільської ради до відновлення своєї діяльності.

З метою забезпечення протиепідемічних заходів та з урахуванням постанови Головного державного санітарного лікаря України, управлінням освіти, культури, сім`ї, молоді, спорту та туризму було забезпечено всі заклади дошкільної освіти безконтактними термометрами, антисептиками для рук з дозатором, дезінфікуючими засобами для поверхонь та інструментів, рушниками паперовими, рідким милом, мийними засобами, масками, гумовими рукавичками на загальну суму 52 235 грн.

За підсумками роботи комісії з 17 червня 2020 року відновлять свою діяльність такі заклади дошкільної освіти Мологівської сільської ради:

- ЗДО (ясла-садок) «Сонечко» с. Випасне;

- ЗДО (ясла-садок) Дюймовочка с. Випасне;

- ЗДО (ясла-садок) «Струмок» с. Сухолужжя;

- ЗДО (ясла-садок) «Оленка» с. Молога;

- ЗДО (ясла-садок) «Веселка» с. Садове;

- ЗДО (ясла-садок) «Горобинка» с. Андріївка;

- ЗДО (ясла-садок) «Вишенька» с. Розкішне.

Відвідувати заклади матимуть можливість діти середньої та старшої групи.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень