A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Гра - тренінг "Життєвий капітал"

Дата: 16.03.2020 11:30
Кількість переглядів: 13

Вперше, у Мологівській сільській раді 11 березня 2020 року на базі Випаснянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 2, серед педагогічних працівників і учнів-лідерів учнівських самоврядувань закладів загальної середньої освіти з метою формування фінансової культури та фінансової поведінки в умовах реальних змін, за сприяння клубу фінансової грамотності "Партнер" м. Білгород-Дністровський на чолі з Оленою Гаввою було проведено навчальну гру-тренінг «Життєвий капітал».
«Життєвий Капітал» - соціально-економічний стимулятор із управління ресурсами. Це настільна гра, розроблена колективом українських авторів. Гра проводиться в формі тренінгу, під час якого учасники в ігровій формі навчаються використанню різних життєвих ресурсів: знань, досвіду, компетенцій, комунікацій, відносин, фінансів та інших матеріальних активів, а найголовніше - часу свого життя.
Всі учасники тренінгу дуже задоволені цим заходом: отримані знання та новий досвід з фінансової грамотності будуть впроваджені ними у подальше життя.
Висловлюємо велику подяку Олені Гавві за організацію та проведення даного заходу.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень