A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Зі святом Останнього дзвоника!

Дата: 29.05.2020 11:18
Кількість переглядів: 22

Шановні вчителі, випускники, школярі, батьки!

Сердечно вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника, який оголошує офіційне завершення 2019/2020 навчального року. Проте в цьому році, на жаль, школярі Мологівської сільської ради, як і всієї України, цей веселий малиновий передзвін зможуть почути лише онлайн, адже свято, як і вся навчальна весна 2020 року, пройшли в дистанційному режимі.

Але все ж можемо говорити, що наша освітянська, учнівська та батьківська громада успішно пройшли цей досить складний період і достойно витримали удар.

І хоча для всіх школярів останній дзвоник – це провісник радості і веселощів, чудовий день, коли позаду залишаються всі турботи і настає казкова пора літнього відпочинку, проте для випускників 11 класів попереду ще чекає сесія ЗНО, котра триватиме з 25 червня по 17 липня. Тому першочергово бажаємо одинадцятикласникам витримки, посидючості, наполегливості і, безперечно, успішного складання ЗНО та вступу в омріяні виші. Щасти вам у всьому!

А всій іншій шкільній дітворі зичимо міцного здоров’я та незабутнього літа – радісного, безтурботного і цікавого, сповненого яскравих вражень і мандрівок.

Шановні вчителі, дякуємо вам за вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям.

Бажаємо всій освітянській родині Мологівської сільської ради миру й добра, здоров’я і злагоди, щасливих миттєвостей і здійснення мрій, віри й упевненості в завтрашньому дні. Нехай кожен день дарує хвилини радості! Бережіть себе та своїх рідних!

З найщирішими побажаннями

Колектив управління освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень