A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

До уваги батьків!

Дата: 02.03.2021 10:39
Кількість переглядів: 36

Шановні батьки

         Управління освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради доводить до відома, що в ході моніторингу соціальних мереж TikTok, Instagram та Likee відділом ювенальної превенції УПД ГУНП в Одеській області виявлено поширення хештегенів: #3марта, #3марта2021, #3березня тощо, які спонукають підлітків приєднатись до челенджу суїцидального характеру. Зазначені хештеги найбільш розповсюджені серед дітей віком від 11 до 15 років в соціальній мережі TikTok. Станом на 25.02.2021 року за пошуковим запитом #3марта та його варіаціями в мережі TikTok висвітлювалось більше 164 тисяч результатів. Зміст челенджу полягає в тому, що його учасники 03.03.2021 року планують вчинити спробу самогубства або нанести самоушкодження.

   Просимо провести зі своїми дітьми бесіди щодо профілактики суїцидатьної поведінки учнівському середовищі та не допущення дітьми  розповсюдження цього челенджу  та спроби нанести собі ушкодження. Бережіть своїх дітей!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень