A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

Зі святом Останнього дзвоника та успішним закінченням навчального року!

Дата: 31.05.2021 09:18
Кількість переглядів: 9

Останні сторінки своєї історії вже гортає 2020/2021 навчальний рік. Він приніс чимало викликів та здобутків.

Цієї пори тисячі учнів завершують своє шкільне життя, складають ЗНО та готуються вступати до закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти, щоб опанувати професію.

Дорогі юнаки та дівчата! Віримо, що ви реалізуєте власні здібності й таланти, побудуєте успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами своєї країни! Відкиньте всі сумніви. Досліджуйте! Мрійте! Відкривайте! І нехай на цьому складному і цікавому шляху вас супроводжує міцне здоров’я, неодмінні успіхи, безліч відкриттів, радість перемог!

Школярам бажаємо гарно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень перед початком нового етапу навчання.

Сердечні слова вдячності разом з побажаннями життєвих сил і натхнення на нові щедрі засіви та ужинки педагогічним колективам, які згуртували навколо себе учнів та їх батьків, зарядили всіх енергією свого серця, виявили безмежне терпіння, створили затишок і комфорт, виконуючи щоденно високу місію навчання та виховання підростаючого покоління.

З повагою управління освіти, культури,

сім`ї, молоді, спорту та туризму.

На зображенні може бути: текст


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень