A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді, спорту та туризму Мологівської сільської ради Білгород-Дністровського району Одеської області

15 лютого – день пам’яті про сумнозвісні події війни в Афганістані

Дата: 15.02.2023 15:35
Кількість переглядів: 15

15 лютого – день пам’яті про сумнозвісні події війни в Афганістані, вшанування тих, кому довелося воювати в чужих країнах.

Сини України завжди чесно і мужньо виконували свій військовий обов’язок. Ми шануємо їх героїзм і звитягу, захоплюємося найкращими людськими якостями тих, хто пройшов крізь «гарячі точки», не посоромивши своєї честі та гідності. На жаль, часто їх добра воля закінчувалася трагічно для рідних. Сьогодні ми схиляємо голови перед тими, хто віддав своє життя, виконуючи солдатський обов’язок в Афганістані.

Для українського народу, воїнів ЗСУ духовні цінності учасників бойових дій, їх досвід мають величезне значення, відіграють неоціненну роль у вихованні нинішнього покоління захисників Вітчизни. Важливо, що, зберігаючи бойове братерство, ветерани передають досвід молодим і підтримують матерів, вдів і дітей полеглих побратимів.

Висловлюємо шану й подяку всім ветеранам афганської війни та українським воїнам-миротворцям за відвагу, доблесть, вірність присязі. Зичимо всім міцного здоров’я, миру, щастя й добра.

З нагоди цієї дати в Мологівській об’єднаній територіальній громаді відбувся урочистий мітинг, за участі сільського голови Олега НІМАЧУКА, та святковий концерт для учасників бойових дій на території інших держав – жителів населених пунктів громади.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень